Bende op bezoek

P1020465

De kinderen van buurtwerking Kettebende overstelpen het Als Ooit doelabo. Elke hoek van de expo kamden ze uit. Bij de werken van begeleidende kunstenaar Samuel Venderveken nam de verbeelding de bovenhand… de ene zag een diertuin terwijl de ander dinosaurussen herkende. Zelf brachten de kinderen ook iets mee naar Opek. Namelijk een grootschalige schets van hun appartement, de Kettevilla, zodat nu ook onze bezoekers mee kunnen genieten van de bonte villa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s